Az okosotthon eszközök az utóbbi években egyre népszerűbbek.

Az okosotthon-eszközök kényelmet és egyszerű használatot kínálnak. A felhasználók az okostelefon érintésével vagy hangutasítással bárhonnan és bármikor vezérelhetik az intelligens eszközeiket, például a termosztátokat, a világítást, a biztonsági kamerákat és a zárakat. Ez a kényelem különösen hasznos azoknak, akik elfoglalt életet élnek, és időt szeretnének megtakarítani a hétköznapi feladatok automatizálásával.

Az intelligens otthon eszközök rendeltetésük szerint:

  • nagyobb ellenőrzést és testreszabhatóságot kínálnak.
  • nagyobb biztonságot és védelmet nyújtanak.
  • költségmegtakarítást és energiahatékonyságot biztosítanak.


Az intelligens otthon eszközök az elmúlt években globálisan egyre elterjedtebbé váltak, mivel képesek fokozott biztonságot, energiahatékonyságot és kényelmet nyújtani a lakástulajdonosoknak.

A magyar piacon az alacsonyabb elterjedtség mellett a növekvő kereslet és a pénztárcabarátabbá váló árak és fizetési konstrukciók miatt nagy bővülési potenciálra számíthatunk.

A kérdőíves kutatásról

Online kutatásunk arra fókuszál, hogy a fogyasztók hogyan használják az okosotthon-eszközeiket, melyek azok a jellemzők és funkciók, amelyek a legfontosabbak számukra, és melyek azok a tényezők, amelyek befolyásolják a vásárlási döntéseiket. A kérdések összeállításakor kifejezett célunk volt, hogy a válaszadás a kitöltők számára is informatív, élvezetes, elgondolkodtató legyen. Ez a mintavétel nem direkt marketing eszköz, senkit nem buzdítunk vásárlásra, csupán a véleményeket szeretnénk egy felmérés keretében összegezni.

Kérlek, ha van rá 6 perced, töltsd ki Te is a kérdőívünket!

Beágyazó kód:

<iframe src=”https://pegapoll.com/embedded/survey/6425935724aa9a00015b302f?answerImage=true&questionImage=true&showSurveyShare=true”

style=”border: none; width: 100% !important; height: 1px; background: transparent; margin: auto !important; overflow: hidden; display: block”

frameborder=”0″ allow=”autoplay” width=”580″ height=”1″ scrolling=”no”></iframe>

<script src=”https://pegapoll.com/js/content_embed.min.js”></script>

Ha segítség kell, írj az: info@pegapoll.com e-mail címre.